Last news in Fakti

2 Февруари, 2021 15:32 1 088 1

Флорентино Перес е с коронавирус

  • флорентино перес-
  • футбол-
  • реал мадрид-
  • коронавирус

През миналата събота Перес присъства на стадиона „Алфредо Ди Стефано”, за да гледа мача на Реал Мадрид срещу Леванте

Флорентино Перес е с коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

От испанския шампион Реал Мадрид анонсираха, че президентът на клуба Флорентино Перес е дал положителна проба за коронавирус в своя комюнике. От информацията се разбира, че 73-годишният Перес е асимптоматичен, но е под изолация и се очаква развитието на вируса.

През миналата събота Перес присъства на стадиона „Алфредо Ди Стефано”, за да гледа мача на Реал Мадрид срещу Леванте, а преди мача бе тестван негативно, както и останалите лица. Състоянието на Перес се наблюдава от медицински лица, които се надяват босът на „лос меренгес” да премине леко през заболяването.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 МАМУЛ за герб

    1 0 Отговор
    ОТ ИЗМАМНИ ТЕ PCR ТЕСТОВЕ КАКВО МОЖЕ ДА СЕ ОЧКВА ОСВЕН, ЧЕ ВСИЧКИ СА БОЛНИ ОТ КОРОНАВИРУС ДОКАТО ИМ СЕ ИСКА НА БОКЛУЦИТЕ.....