Last news in Fakti

3 Февруари, 2021 11:58 1 589 1

Невероятно! Футболист на Барселона с 26 положителни проби за коронавирус

  • сержи роберто-
  • проби-
  • тестове-
  • положителен-
  • коронавирус-
  • барселона

Той пропусна близо два месеца, като причина за това беше и контузия

Невероятно! Футболист на Барселона с 26 положителни проби за коронавирус - 1
Снимка: БГНЕС

Невероятните 26 положителни проби за коронавирус е дал футболистът на Барселона Сержи Роберто. Той пропусна близо два месеца, като причина за това беше и контузия. Все пак полузащитникът успя да пребори COVID-19 преди около седмица, а в последния двубой срещу Атлетик (Билбао) дори записа няколко минути като резерва.

Юношата на Барселона изкара цял месец в изолация в дома си, но не е имал нито веднъж тежка симптоматика. Лекарите обаче са се видели в чудо заради огромните положителни тестове.

"Пробите са цели 26 на брой, тъй като футболистите в Барселона ги тестват през ден. Даже в случая с Роберто са му взимани проби няколко дни поред", уточняват от Испания.

Медиите отчитат, че това е най-дългият период на изолация за играч от местния футбол. Случаят му е сравняван с този на Пауло Дибала от Ювентус, който прекара 47 дни в изолация заради коронавирус.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 цоко

    4 1 Отговор
    ФАЛШ - Ковида е ФАЛШ !!! Да така е и скоро ще дойде Видов ден !!!