9 Февруари, 2021 17:46 2 259 6

Стана ясно защо Жул Кейта не се завърна в ЦСКА

  • кейта-
  • завръщане-
  • коронавирус-
  • раздяла-
  • цска

Крилото на "червените" е изкарал коронавирус в родината си Гвинея

Стана ясно защо Жул Кейта не се завърна в ЦСКА - 1
Снимка: cska.bg

Крилото на ЦСКА Жул Кейта е изкарал COVID-19 в родината си Гвинея и това също е възпрепятствало прибирането му в България, пише „Тема Спорт“. Фланговият нападател пропусна цялата зимна подготовка на „червените“ и е пред раздяла с клуба, която би трябвало да бъде официализирана тази седмица.

След контролата със Струмска слава на 25 януари от "Армията" обявиха, че Кейта е болен и е представил медицински документ от лекаря си. Оказа се, че здравословният проблем е бил инфектиране с коронавирус. След излизането от карантина пък гвинеецът не е могъл да даде отрицателен тест, което допълнително е усложнило възможността му да пътува.

22-годишното крило е преотстъпен от френския Ланс до лятото, но по всичко личи, че няма да изпълни докрай наема си. Кейта не е тренирал с отбора от началото на миналия декември, когато бе пуснат да се прибере при семейството си в Гвинея след ненадейната кончина на брат си. Оттогава той не се е връщал в София, като според някои информации е пожелал пред ръководството да прекрати договора си с клуба.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски 1914

    5 11 Отговор
    Разбрал е че са ТИРЕ – МЕНТЕ .

    Коментиран от #2, #4, #5

  • 2 Не не уплашил се

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Е от Уефски, или Амфитогорец, или може би от новия джип на Наса Раева, от теглото на Пеевски и Борисов, или от това, че ББ не може да махне Раева под бюрото си - види ли разкопчан цип става страшно, за минути унищожава всичко. Едно времешната Николета. Само на левскар жена му може да е такава. Та затова се е стреснало момчето. ШВЕПС!:) дерзайте
  • 3 Този професионален

    5 1 Отговор
    футболист, вече е приключил с големия футбол. С тези номера от селска вечеринка, ще доиграва кариерата си в Лига 2, Сериал Б, Сегунда Дивисион (и това в най-добрия случай)... Тези номера с измислени болнични, минаваха до преди десетина години.
  • 4 Не менте а

    1 3 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    голямо менте е ЦСКА - тире!!!! Нека сега Милчето Георгиев дето реве, че ..... са чисти като сълзи да обясни ...."Генерал-майор Григоров изтъкна това, че се говори, че с парите, получени за изпълнението на обществената поръчка, е закупена емблемата на ЦСКА от Гриша Ганчев, който е собственик на фирмата, спечелила обществената поръчка." Така че изкуствено създадения отбор ( не говоря за спортистите, на тях почит и уважения те не са винавни!!) на власта и преди и сега е ЦСКА, а за ББ парите в чекмедже явно са всичко!!!! То има ли читав богат Левскар, нямааа, а тикви левска.и няма!!!
  • 5 Бай Стою касапина

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Левски 1914":

    Тоя черният ако ти наблъска едно черно тире ще го обичаш цял живот. Ау, това не трябваше да го пиша. Сега ще ме отстрелят, но вече е късно.
  • 6 Анималс

    1 0 Отговор
    Жалко...бе великолепен чернокож, нооо ще намерим друг. Африка е пълна