Last news in Fakti

18 Февруари, 2021 11:18 1 162 0

Заплашиха Лацио с две служебни загуби

  • лацио-
  • коронавирус-
  • проби-
  • обвинение-
  • служебна загуба

Римляните вече са с обвинения за нарушаване на уведомителните протоколи и неспазване на задължителните инструкции при наличие на положителни проби за коронавирус

Заплашиха Лацио с две служебни загуби - 1
Снимка: БГНЕС

Италианският гранд Лацио си навлече сериозни проблеми заради COVID-19. Римляните вече са с обвинения за нарушаване на уведомителните протоколи и неспазване на задължителните инструкции при наличие на положителни проби, информира Football Italia.

Разследването започна през есента на 2020 година поради несъответствия между резултатите от тестването на играчи на Лацио за коронавирус преди мачовете от Шампионската лига и от Серия "А". Бяха разследвани дейностите на лабораторията в Салерно и съответните инциденти от 27 октомври и 3 ноември.

Служителите на Лацио твърдят, че вината за това, че положителните резултати от тест на футболист не са докладвани, е на местните здравни власти.

Разследването може да доведе до присъждане на служебни загуби за Лацио срещу Ювентус и Торино.

Римският гранд е на пето място в класирането на Серия "А" с 40 точки след 22 мача.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА