7 Април, 2021 09:28 2 644 3

Изписаха Симеон Славчев от болницата

  • славчев-
  • изписване-
  • болница-
  • левски-
  • коронавирус

Играчът на Левски бе с усложнено състояние заради коронавируса

Изписаха Симеон Славчев от болницата - 1
Снимка: БГНЕС

Националът Симеон Славчев ще бъде изписан от болница днес. Халфът на Левски даде положителна проба за коронавирус, след което беше поставен в карантина. Тъй като състоянието му се влоши, се наложи футболистът на „сините“ да бъде хоспитализиран.

След едноседмично лечение, Славчев ще бъде изписан и ще бъде изолиран през следващите седем дни, пише Gerena.bg. След направените му вчера изследвания, резултатите показват, че пневмонията е излекувана напълно и състоянието на 27-годишния футболист позволява той да бъде изписан.

Полузащитникът на Левски ще бъде подложен на щателни изследвания, за да се провери цялостното му състояние след прекарания COVID-19. Едва след това бъде решено, кога той може да започне натоварвания отново. Според лекуващия лекар, това може да стане най-рано след 2 седмици.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Чакал

    4 2 Отговор
    Казвате ,че няма Корона,а?

    Коментиран от #2

  • 2 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Алфа Чакал":

    И аз я карах! Лекуваха ме с есемес по телефона, може и пневмония да съм имал, защото отслабнах с 6 кг., но не съм футболист за да ме обгрижва някой в болница специално!
  • 3 Тито

    1 1 Отговор
    ГОВИД 19-14 е страшна болест пазете се