Last news in Fakti

7 Април, 2021 18:06 3 322 3

Футболист на Левски видя колко страшен е COVID-19: Лекарите се борят за всеки живот!

  • симеон славчев-
  • коронавирус-
  • левски-
  • футбол

Халфът изказа специални благодарности на екипа, който се грижи за него, и разказа за премеждията, през които е преминал

Футболист на Левски видя колко страшен е COVID-19: Лекарите се борят за всеки живот! - 1

Полузащитникът на Левски Симеон Славчев беше изписан от УМБАЛ "Св. Анна" в столицата, където беше приет след усложнения заради COVID-19.

Халфът изказа специални благодарности на екипа, който се грижи за него, и разказа за премеждията, през които е преминал. Те са ежедневие за медицинските лица, които са на първа линия в битката с коронавирусната инфекция.

Публикацията на Симеон Славчев:

"Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма и отношението на д-р Миронова, лекарите и целия екип от УМБАЛ "Св. Анна" гр. София!

Думите не стигат да изкажа благодарността си към д-р Миронова и целия екип, борещ се в Ковид отделението с инфекцията и последиците от нея!


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Син Фен

    9 0 Отговор
    Браво, Мони! Хайде сега мятай наргилетата и да сме живи и здрави! Пускайте с Божигол Цеца и нека Ни Ло ви облекчи!
  • 2 Доктор ох боли

    7 0 Отговор
    Курдисани марионетки. На кой му пука за тоя?
  • 3 Този пич

    6 1 Отговор
    Вместо да ръси благодарности да вземе да спазва дистанция за да не зарази лекарите и сестрите, а ги награбил като на сватба. Ей, няма да се научите, бе...