Last news in Fakti

9 Април, 2021 12:57 1 993 0

Добри новини за Левски! Състоянието на Славиша Стоянович се подобрява

  • стоянович-
  • левски-
  • състояние-
  • коронавирус-
  • възстановяване-
  • треньор

Очаква се Стоянович да остане под лекарско наблюдение поне до края на тази седмица, като може да се наложи също и през следващата

Добри новини за Левски! Състоянието на Славиша Стоянович се подобрява - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Левски Славиша Стоянович е започнал леко да се подобрява. Както е известно, сърбинът със словенски паспорт се намира на лечение във Военномедицинска академия, пише „Тема Спорт“. В края на миналия месец специалистът бе диагностициран с COVID-19. Състоянието му обаче бързо се влоши и се наложи да бъде хоспитализиран. В Сърбия дори се появиха информации, че той е приет в интензивно отделение и му се подава кислород.

Очаква се Стоянович да остане под лекарско наблюдение поне до края на тази седмица, като може да се наложи също и през следващата. Знае се, че със сигурност няма да е на пейката и да води „сините“ в предстоящото гостуване на Черно море. Неговото място ще заеме помощникът му Живко Миланов. Голяма е вероятността Стоянович да пропусне и домакинството на шампиона Лудогорец.

Наскоро халфът на „сините“ Симеон Славчев, който също бе с коронавирус, беше изписан от лечебното заведение, но все още не е ясно кога ще може да се завърне към тренировки.


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА