Last news in Fakti

1 Юни, 2021 11:32 1 802 3

Вкараха Артуро Видал в болница заради COVID-19

  • интер артуро-
  • видал-
  • футбол-
  • коронавирус

Самият халф увери, че положението му не е притеснително, но лекарите са решили да не предприемат излишен риск със здравето му

Вкараха Артуро Видал в болница заради COVID-19 - 1
Снимка: БГНЕС

Шампионът на Италия с Интер Артуро Видал е бил приет в болница в Сантиаго. Той е дал положителен тест за коронавирус, а освен това е с остра ангина. Самият халф увери, че положението му не е притеснително, но лекарите са решили да не предприемат излишен риск със здравето му.

Така Видал със сигурност ще пропусне световната квалификация между Чили и Аржентина в четвъртък. “Скоро ще се възстановя и отново ще мога да нося националната фланелка”, написа 33-годишният футболист в социалните мрежи.

Видал е дал положителен тест вчера, след като преди това негов приятел също се е оказал носител на вируса. Опитният играч беше ваксиниран само преди три дни заедно с други свои съотборници от чилийския тим.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Въй

    0 2 Отговор
    Дано се оправи скоро тоя индианец.
  • 3 И тоя

    2 1 Отговор
    се затъркаля от купешката болест. За колко ли парици е кандисал? Нека сите оФнювци видат, че не само те боледуват, та да се юрнат на вакЦинките.