Last news in Fakti

7 Юни, 2021 10:57 2 092 2

Голям кошмар за Испания преди Евро 2020

  • футбол-
  • испания-
  • серхио бускетс-
  • евро 2020-
  • коронавирус-
  • covid-19

Серхио Бускетс вече е напуснал лагера на „червените фурии“ в Лас Росас след положителен тест за COVID-19

Голям кошмар за Испания преди Евро 2020 - 1
Снимка: БГНЕС

Капитанът на националния отбор на Испания Серхио Бускетс е дал положителен тест за COVID-19 на лагера на тима преди Евро 2020. Новината беше обявена от Испанската футболна федерация (RFEF).

32-годишният халф на Барселона вече е напуснал лагера на „червените фурии“ в Лас Росас. Бускетс дори може да пропусне европейското първенство, ако не се окаже, че резултатът е фалшиво положителен.

Капитанът на испанците вече се е подложил на повторен тест, както и всички играчи от тима на Луис Енрике. Под пълна изолация са поставени тези, които са били в непосредствен контакт с играча на Барселона.

Заради резултата на Бускетс и до излизането на данните от изследването на останалите футболисти, всички групови занимания на тима за момента са отменени. Това включва тренировки и пресконференции на отбора. В договорената контролна среща с Литва утре (8 юни) ще излезе младежкият тим на страната вместо мъжкият.

След седем дни Испания трябва да изиграе първия си мач от Евро 2020 срещу Швеция, а на 19 юни е срещата с Полша. Третият мач на тима от Група „Е“ на шампионата е на 23 юни срещу Словакия.

Новината за Серхио Бускетс постави на тръни и лагера на националния отбор на Португалия. Европейските шампиони играха контрола с Испания (0:0) в петък. Капитанът на „червените фурии“ не само взе участие, но след края на двубоя се прегърна с Кристиано Роналдо.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 В Борисов

    4 3 Отговор
    Това вече е смешно, стига с тоя фалшив грип.
    Веднъж отложиха Евро 2020, заради този безобразен театър с тоя грип, а сега пак ще слушаме кой играч отпаданал, заради тази циркова постановка.
    Спрете да тествате здрави хора с PCR тестове.
  • 2 Какво

    0 0 Отговор
    заглавие, каква поредна футболна драма.