14 Юни, 2021 10:57 2 748 7

UEFA EURO 2020 Ериксен проговори: Няма да се предам!

  • ериксен-
  • футбол-
  • възстановяване-
  • инфаркт-
  • обръщение-
  • болница-
  • дания-
  • евро 2020

"Сега се чувствам по-добре, но искам да разбера какво се случи", каза датският футболист от болницата

UEFA EURO 2020 Ериксен проговори: Няма да се предам! - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на националния отбор на Дания Кристиан Ериксен, който получи сърдечен арест по време на мача от Евро 2020 срещу Финландия (0:1), направи първото си изявление пред медия след инцидента, шокирал целия свят.

"Благодаря за загрижеността. Няма да се предам! Сега се чувствам по-добре, но искам да разбера какво се случи. Искам да изкажа благодарност на всички за това, което направиха за мен“, обяви Ериксен от болницата пред „Гадзета дело Спорт“.

Италианското спортно издание уточнява, че думите на футболиста са предадени от неговия мениджър, който е присъствал в стаята.

В същото време стана ясно, че още в събота вечерта 29-годишният футболист е изпратил успокоителни думи и на своите съотборници в Интер. "Добре съм! Надявам се скоро да се върна“, написал Ериксен в приложението WhatsApp малко след 11:00 часа вечерта в събота.

Както е известно, халфът на Интер още по време на принудителната пауза на мача между Дания и Финландия се е свързал със съотборниците си в националния отбор и ги е уверил, че е добре.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 5678

    18 7 Отговор
    Ами ако си се ваксинирал, се е получил тромб и трябва да се радваш че си жив. Ако не си се ваксинирал, трябва да спреш с активния спорт.
  • 2 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    12 2 Отговор
    Ваксиниран е!Задължени са!Най вероятно с Пфайзер!!Не е сложно да се предположи точно!Статистически при независимо каква "ваксина"вероятноста от тежки усложнения е 4/1000.........При Преболедуване е 3/1000........

    Коментиран от #3, #5

  • 3 др Гей Билтс

    7 0 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Някой си е играл с 5 Г-то до тъч линията и тоя падна като счупен дирек.
  • 4 Започва се

    4 0 Отговор
    Не съм изненадан. Наскоро във факти излезе статия за сърдечни усложнения при млади хора след ваксинации за ковид.
  • 5 AntiVaksar

    4 3 Отговор

    До коментар #2 от "ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ":

    Вие сте б***ти и филмарите. А и статистиката ти нещо куца. В България към днешна дата са болни или вече излекувани от ковид - 420 336 души, починали са 17 900 или иначе казано 2595 на милион или 2.595 починали на 1000 (не тежки усложнение, а починали). Пак в България, пак към днешна дата - поставени дози ваксина 1 577 024. Хора със завършен ваксинационен цикъл 698 734. Дали от ваксинираните са починали 17 900?!? Дали нямаше да го пише дори и в конспиративните сайтове, от които черпите цялата си информация.

    Коментиран от #6

  • 6 3333

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "AntiVaksar":

    Ама уточни за какъв период от време за тия починали от кОвид,че си тръгнал сега да сравняваш статистики, много молА не заблуждавай хората. А дали са умрели от ваксата е едно ,колко са увредени, колко са съобщени и колко не. Аре не ми цитирай статистики на леймстрийм медии.
  • 7 AntiVaksar

    2 1 Отговор
    За период от време - откакто има ковид в България и откакто почнаха ваксинациите. А иначе за постоянно увредени от ковида няма или умираш или го караш на крак, това ли се опитваш да ме убедиш. Леймстрийм медията, която цитирам е единния информационен портал за ковид-19. Цитирай и ти нещо от НЕ леймстрийм сайтове, информирай ни малко. Искам да разбера - мястото на ваксинацията намагнетизирано ли е?... Има ли скенер засичащ ваксината?... След ваксинация могат ли да ме следят и контролират чрез 5G мрежата? Не мисля че заблуждавам хората, просто правя една много елементарна сметка, която ако разберат, съм сигурен, че ще имат умствения капацитет да не бъдат заблудени (пиши ако ти трябва разяснение как се работи с калкулатор). А сметката е дали е по-рисково да си биеш ваксината или просто да седиш и да се надяваш ковид да те подмине....Фак забравих да включа в уравнението, че НЯМА КОВИД - забрави какво съм писал, задачата няма решение!