25 Септември, 2021 16:38 4 566 5

Астън Вила шокира Роналдо и компания на "Олд Трафорд" (ВИДЕО)

  • манчестър юнайтед-
  • астън вила-
  • висша лига

Герой за тима на Дийн Смит се превърна в Кортни Хаус в 88-ата минута, а Бруно Фернандеш пропусна дузпа за домакините в допълнителното време

Астън Вила шокира Роналдо и компания на "Олд Трафорд" (ВИДЕО) - 1
Снимка: БГНЕС

Манчестър Юнайтед загуби домакинството си на Астън Вила с 0:1 като домакин след един от не особено силните си мачове от началото на сезона. Герой за тима на Дийн Смит се превърна в Кортни Хаус в 88-ата минута, а Бруно Фернандеш пропусна дузпа за домакините в допълнителното време.

Друга лоша новина за тима на Оле Гунар Солскяер е и двете принудителни смени, които те трябваше да направят - Люк Шоу през първото и капитанът Хари Магуайър през второто полувреме бяха принудени да напуснат след получени травми.

Астън Вила шокира Роналдо и компания на
Снимка: БГНЕС

Първият голям пропуск дойде на сметката на Астън Вила, когато Мати Кеш получи отлично извеждащо подаване на десния фланг, той влезе в наказателното поле и прати идеален успореден пас, но нахлуващия Мати Кеш изстреля топката над вратата от близко разстояние.

Играчите на Солскяер отговориха мигновено с отлична контраатака, но Мейсън Грийнууд предпочете да стреля вместо да подаде на Бруно Фернандеш, който бе в отлична позиция и вратаря Емилиано Мартинес улови.

В 22-ата минута Магуайър подаде неудобно към Давид Де Хеа, испанският страж не успя да изчисти, но опитът за удар на Оли Уоткинс не затрудни вратаря.

Астън Вила шокира Роналдо и компания на
Снимка: БГНЕС

В 39-ата минута Езри Конса стреля опасно след изпълнение на корнер, но топката отново прелетя над вратата на домакините. В 44-ата минута Хари Магуайър пък отправи опасен удар с глава от другата страна, но отново топката бе спасена от вратаря на гостите. В продължението на първото полувреме Погба отправи нов изстрел с глава, който премина на сантиметри от гредата на гостите.

Футболистите на Дийн Смит започнаха много по-активно и в първите минути на втората част поставиха под сериозен натиск бранителите на домакините.

В 64-ата минута домакините поискаха дузпа за нарушение на Езри Конса срещу Хари Магуайър в наказателното поле, но протестите им не бяха уважени. Пет минути по-късно феновете видяха добри положения пред двете врати само за минута - първо Оли Уоткинс стреля добре, но Де Хеа спаси, а в ответната атака Грийнууд се оказа на хубава позиция, но изстрелът му не застраши вратата на бирмингамци.

Астън Вила шокира Роналдо и компания на
Снимка: БГНЕС

Футболистите на Астън Вила поведоха в 87-ата минута на мача след изпълнение на корнер, когато централният бранител Кортни Хаус изпревари Единсон Кавани и прати топката в мрежата зад Давид Де Хеа за 1:0. При попадението останаха съмнения, че играч на бирмингамци пречеше на испанския страж на домакините да се намеси правилно.

Астън Вила шокира Роналдо и компания на
Снимка: БГНЕС

Две минути по-късно домакините получиха възможност да получат дузпа, тъй като след центриране на Бруно Фернандеш топката срещна ръката на голмайстора на гостите от няколко минути по-рано. Зад топката застана именно Фернандеш и прати топката над вратата.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Трагедия

    9 2 Отговор
    Кво шокира, да имаш Роналдо и Кавани на терена и да дадеш на тоя шушляк да бие дузпа ....

    Коментиран от #3

  • 2 не може да бъде

    5 2 Отговор
    Пеееералдо не игра ли в този мач,
    че да вкара 2-3 гола?
  • 3 Мимо

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "Трагедия":

    Фен съм на Ливърпул, но смятам , че Фернадеш е доста добър, може би един от най-добрите играчи на Юнайтед. Иначе му пожелавам да изпусне още доста дузпи през сезона
  • 4 Добърден

    4 2 Отговор
    Леле леле, не дадоха дузпа за Вила. Изтърваха 2-3 стопроцентови. Тея прехвалените от Манчестър можеха да отнесат 3-0.
  • 5 Spirtimeri

    1 0 Отговор
    Гледайте какво пишете,че станахте за смях и на първолаците,умреляци такива