Last news in Fakti

10 Ноември, 2021 09:35 1 502 3

Двама кандидати за ненужен футболист на Ювентус

  • аарън рамзи-
  • ювентус-
  • евертън-
  • нюкасъл

Ръководството на “бианконерите” иска да продаде Аарън Рамзи на всяка цена

Двама кандидати за ненужен футболист на Ювентус  - 1
Снимка: БГНЕС

Според италианската преса, Ювентус ще опита да уреди продажба на своя халф Аарън Рамзи през зимния трансферен прозорец. 30-годишният футболист почти няма игрово време под ръководството на Масимилиано Алегри този сезон, а и като цяло не успя да се наложи като титуляр в състава на “бианконерите” в последните години.

До момента интерес към халфа има от страна на английските Евертън и Нюкасъл, които ще продължат да опипват почвата около евентуален трансфер този януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 PE6OGOLF4E

    0 1 Отговор
    Хммм...и кой ли този 2рия.....яка статия....

    Коментиран от #3

  • 2 А дали ще

    0 1 Отговор
    има кандидати за ненужния треньор на Ювентус?!? Макс може да е в отлични отношения с Андреа Аньели, но най-слабото представяне на отбора от 60 години, не може да продължава до безкрайност.
  • 3 Евертън и

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "PE6OGOLF4E":

    Нюкасъл - то е писано в статията. Нюкасъл нали търсят треньор с футболна история, да вземат Алегри в пакет с Рамзи. Така Ювентус ще се отпуши, а те ще се подсилят (евентуално).