Last news in Fakti

5 Декември, 2021 14:00 5 080 5

Еди Хърн посочи космическа сума, която би отказала Джошуа от реванш с Усик

  • антъни джошуа-
  • александър усик-
  • еди хърн-
  • реванш-
  • бокс

Ако ни направят оферта и тя е добра, тогава бих я споделил с Антъни и може да я обсъдим

Еди Хърн посочи космическа сума, която би отказала Джошуа от реванш с Усик - 1
Снимка: БГНЕС

Промоутърът Еди Хърн подсказа евентуалната космическа сума, която би могла да склони Антъни Джошуа да се откаже от моменталния реванш срещу Александър Усик, за да получи пък Тайсън Фюри възможността да сподели ринга с украинеца и да преследва обединяване на всичките световни титли.

Франк Уорън, който се грижи за делата на Циганския крал, обяви, че разговори между двете страни са започнали, но това далеч не означава, че ще има постигнато споразумение, особено след като Хърн посочи сумата, която би искал Джошуа.

“Дали един милион ще стигне ли? Един милион, за да се откаже Антъни Джошуа от реванша? По-добре умножете тази сума по 40, ако искате да го накарате да се откаже от битката с Усик. Ако ни направят оферта и тя е добра, тогава бих я споделил с Антъни и може да я обсъдим. Но към момента няма такова нещо и той се готви и мисли само за втория сблъсък с Усик”, каза Хърн пред YouTube канала “Boxing King Media”.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Уточнение

    19 2 Отговор
    Спортът отдавна не е за честта и не е за славата! Затова Фюри трябва да го отупа тоя безплатно и да си отива в гетото.
  • 2 Алфа Вълкът

    13 7 Отговор
    Фюри ще си изяде боя от Усик, Фюри е хитър и мръсен боксьор, но украинецът е истински боксьор, такива на него не минават!

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    10 4 Отговор

    До коментар #2 от "Алфа Вълкът":

    В момента няма кой да бие Фюри, ако не се разсея нещо.
  • 4 Ba7_Rambo

    13 1 Отговор
    Това да искаш пари, за да не се биеш, при положение че си професионалист...!? Пълен смях - тоя вече го раздава като параолимпиец...

    Коментиран от #5

  • 5 0808

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Ba7_Rambo":

    .... всички знаем, че боксът е най-честният спорт...нека лоши хора да говорят, че победите на Усик и тлъстото мексиканче са уговорени... мерзавци...обиждат ни