Last news in Fakti

26 Януари, 2022 13:13 1 509 9

Официално: БФС представи новия шеф на съдиите

  • виктор касай-
  • съдийска комисия-
  • бфс-
  • борислав михайлов

Тази сутрин арбитърът, ръководил финала на Шампионската лига през 2011 г., подписа договор със срок 1,5 години

Официално: БФС представи новия шеф на съдиите - 1
Снимка: bfunion.bg

Знаменитият унгарски рефер от близкото минало Виктор Касай официално бе назначен за председател на Съдийската комисия към Българския футболен съюз. Тази сутрин арбитърът, ръководил финала на Шампионската лига през 2011 г., подписа договор със срок 1,5 години.

Както президентът на БФС Борислав Михайлов обяви на вчерашната пресконференция, че Касай ще пребивава в България постоянно, за да може да ръководи пълноценно работата на родните футболни съдии. Договор с БФС подписа и дългогодишният му асистент по футболните терени – Георги Ринк, който ще заеме позицията на заместник-председател на Съдийската комисия.

Официално: БФС представи новия шеф на съдиите
Снимка: bfunion.bg

„Назначението на толкова популярно име е пореден атестат както за реномето на Българския футболен съюз на международната сцена, така и доказателство за амбицията за развитие на българския футбол на всички нива. Сигурен съм, че с авторитета и експертизата си Касай ще издигне българското съдийство на по-високо ниво“, заяви Борислав Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 gggw

    6 1 Отговор
    БФС да се закрие! тия са се помислили за нещо много специално

    Коментиран от #6

  • 2 Абе

    7 1 Отговор
    Тоя съдия само със скандални отсъждания го свързвам, едни от които два гола от засада на Реал Мадрдид срещу Байерн. Прекрасен професионалист

    Коментиран от #5

  • 3 Гого

    2 0 Отговор
    Евала прическа
  • 4 Бонговец

    3 0 Отговор
    Домусчиев ще го купи и него.
  • 5 Левски 1914

    3 2 Отговор

    До коментар #2 от "Абе":

    От МЕНТЕТО по скандални и по фалшиви няма , сега ще има вой до небесата от ПЕТорчо.
  • 6 Пълни наглеци

    4 1 Отговор

    До коментар #1 от "gggw":

    Оставка на тия бокл.уци! Съсипаха футбола, но са захапали кокала и не пускате! Колко години още да ги търпим?
  • 7 Стоян Александров

    0 1 Отговор
    Това е една ГОЛЯМА ТЪПОТИЯ. ПРОСТО ЯЕЧЕ СЕ УДРЯ ДЪНОТО, НЕЕЕЕЕЕ КОПАЕ СЕ ОЩЕ ДЪНОТО. Бобииииии просто изчезни с всичкия си антураж.... Спаси ни от себе си...

    Коментиран от #8, #9

  • 8 Левски 1914

    4 0 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    Ти наистина си от МЕНТЕТО преди малко пишеш против Сираков сега против Михайлов. Михайлов ли е виновен ,че Ганчев и Домусчиев докарват Сирийци и Сенегалци? Михайлов ли е виновен ,че Ганчев и Домусчиев притискат съдиите и после като отидат в Европа ги бият като тъпан на сватба? Михайлов ли е виновен, че най добрият ни футболист за 2018г. не можа да се наложи в ПОСЛЕДНИЯ в Италия?Михайлов ли е виновен, че цска ФАЛИРА и докараха Литекс с лиценза на Етрополе в София и специално за МЕНТЕТО направиха нова лига. Един човек беше казал ще ви направя колкото цска искате.
  • 9 Левскар

    1 2 Отговор

    До коментар #7 от "Стоян Александров":

    И кой да дойде чорбар, Барбарона ли? Отборите сами правят глупостите после БФС им виновно. Като искат да са бит пазар за футболисти да си блъскат главата Ганчев и Домусчиев. Единствената вина на Михайлов е че е прекалено добър към отборите все иска да им помогне да ум угоди. Да ги остава да си блъскат главата, точно вашият благодетел Ганчев като беше в оригиналният Литекс се разхождаше с куфарчета по стадионите и посещаваше съдиите. Даже си е признавал че е купувал мачове, забрави ли? А Барбарона ще започне ли да работи някой ден или ще продължава да се разхожда по студиата и да дава непоискани съвети на играчите на Ман Юнайтед?