Last news in Fakti

29 Май, 2022 12:26 3 151 3

Стадионът в Каварна - втори вариант за Спартак Варна за домакинските мачове в елита

  • спартак варна-
  • каварна-
  • футбол

Хора от ръководството на "соколите" вече са инспектирали стадиона в Каварна, но за да го използват, е необходимо да направят подобрения в осветлението, както и на терена и трибуните

Стадионът в Каварна - втори вариант за Спартак Варна за домакинските мачове в елита - 1
Снимка:

Стадионът в Каварна е вторият вариант за Спартак за домакинските му мачове в елита, докато си постави осветление на своето клубно съоръжение във Варна.

Хора от ръководството на "соколите" вече са инспектирали стадиона в Каварна, но за да го използват, е необходимо да направят подобрения в осветлението, както и на терена и трибуните.

Основният проблем обаче е свързан с подмяната на осветителни тела, за да отговарят те на луксовете спрямо нормата, а за това има малко време, тъй като срокът за лиценз на стадион за елита изтича на 31 май.

Възможно е обаче от БФС да дадат отсрочка, както са правили с други клубове, при положение че Спартак реши да изпълни тези условия.

В противен случай единствен вариант за спартаклии за домакинските им срещи остава Разград. Срещите на варненци с грандовете, които предизвикват по-сериозен интерес, може да се играят на основния терен на Лудогорец "Хювефарма Арена", а другите - на "Гнездо на Орли".


Поставете оценка:
Оценка 4.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 тц тц

    2 0 Отговор
    И що?
    Нали хвърлиха стотици милиони за стадион и булевард?
    Нищо, че и стадион имаше и булевард преди да хвърлят кинтите.
  • 2 идея

    1 0 Отговор
    Викайте им Спартак Каварна, тогава.
    С прозвище "рокерите" като Астън Вила.
  • 3 Николай

    0 0 Отговор
    Нека да заповядат, секторите ние ще изчистим, тревата има кой да я оправи, лампите да си оправят и сектор Г зове!!!