Last news in Fakti

29 Септември, 2013 13:00 3 873 4

Чисора: Кубрат е наглец и се държи арогантно

  • кобрата-
  • чисора-
  • кубрат пулев

Точно затова ми харесва

Чисора: Кубрат е наглец и се държи арогантно - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Дерек Чисора отправи неофициално предизвикателство към най-добрия ни професионален боксьор Кубрат Пулев, съобщава днес вестник "Тема спорт".

Британският боксьор, който е известен повече със своите арогантни прояви извън ринга, отколкото с победите си на него, заяви, че иска да се бие с Пулев и го предпочита пред Тайсън Фюри.

Чисора спечели овакантения от Пулев европейски пояс, след като победи с нокаут германеца Едмунд Гербер. Той бе сред вариантите за съперник на българина през лятото, но сблъсъкът им пропадна.

Това се случи за да може Кубрат да защити интернационалната си титла на IBF срещу Тони Томпсън и да си извоюва званието претендент №1 за световните пояси на Владимир Кличко.

"Пулев е арогантен и наперен. Обичам тези качества у хората, затова го и харесвам. Той е правилният съперник за мен.

Тайсън не може да удря силно. Ако той не иска да се бием, ще изляза срещу Пулев. Ще избирам между него и Фюри", коментира пред британските медии Чисора.

Бой между него и Пулев обаче на този етап изглежда невъзможен. Първата причина е, че Кубрат се е насочил изцяло към мач с Кличко или Александър Поветкин.

Втората - самият мениджър на британеца, Франк Уорън е категоричен, че на този етап пред тях има един вариант - бой с Фюри.

"В момента вариант за опонент е Тайсън. Дейвид Хей, изглежда, няма да се бие тази година, така че Дерек и Тайсън могат да се срещнат през ноември или началото на декември", каза мениджърът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ivan Petkov

    3 0 Отговор
    На снимката не е Чисора!!!

    Коментиран от #4

  • 2

    2 0 Отговор
    Да,прав си на снимката е Дейвид Хей
  • 3 Румен Янев

    0 0 Отговор
    Че не е Чисора този на снимката е ясно но ако наистина е казал такова нещи ще има дълго да го боли главата ....и не само !
  • 4 ррррр

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Ivan Petkov":

    Баш той си е на снимката, как пък решихте, че не е той????