Last news in Fakti

29 Юли, 2016 10:00 3 543 1

Подвижна умна мебел за малки жилища

  • умна мебел-
  • ori systems
Подвижна умна мебел за малки жилища - 1

Малките квартири рядко позволяват комфорт и разполагане на всички необходими мебели. Именно за подобни миниатюрни жилищни пространства компанията Ori Systems създава една умна и подвижна многофункционална мебел.

Иновацията е с вид на шкаф, но от нея може да се извади двойно легло, бюро, да се намали или увеличи своеобразната дневна и т.н. За целта системата е на колела и може да се движи в помещението.

В зависимост от желанието малкото помещение лесно може да се превърне в спалня, в кабинет или във всекидневна. Още нещо любопитно е, че всичко това може да се управлява дистанционно с помощта на приложение на вашия смартфон. Вижте повече за продукта на Ori Systems.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жжжжж

    0 0 Отговор
    То си е голямо жилището не е едностаен апартамент.