4 Август, 2016 11:21 16 611 13

Как U.S. Army спуска Hummer от 1500 метра

  • u.s. army-
  • hummer-
  • десант
Как U.S. Army спуска Hummer от 1500 метра - 1

Неведнъж сме виждали в различни репортажи как се транспортира по въздух военна техника. Сега обаче ви показваме едно интересно видео, в което американската армия показва как прави десант с осем военни всъдехода HUMVEE.

Военните Hummer-и буквално се изхвърлят от самолет Boeing Globemaster C-17, като това става от височина 1.5 километра. Високопроходимите автомобили са пакетирани по специален начин и се спускат с парашути. Вижте как става това.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Линкълн

    3 0 Отговор
    Спускат ги за да дестабилизират некое правителство в некоя бедна държава, и така от бедни тамошните ще се превърнат в бежанци или ще бъдат убити в гражданска война

    Коментиран от #2

  • 2 Mercedes-Benz

    0 3 Отговор

    До коментар #1 от "Линкълн":

    Ах тези лоши американци... тцтцтц
  • 3 кроко

    3 0 Отговор
    Абе преди няколко месеца пак гледахме едни такива летящи хамъри, само дето не им се отваряше парашута - в буквалния смисъл!
  • 4 Пиф

    2 0 Отговор
    Ние сме дестабилизирани и без Хамъри да паддат от небето...от много векове и насам... Но ето как става бързо и ефективно без да падат Хамъри... например някоя номенклатура ни маймуняса, че ще закупят техника... И фиктивно закупуват втора или трета употреба, но на цена като почти нова. Приберат куп милиони за а тлъстеят светките им. После я пратят фиктивно техниката на ремонт и пак приберат по някой милион на глава. После я транспортират фиктивно наасам и пак гушнат по някой милион. после се разсмърди от лети и мворяци, че няма техника и са тръгнали пеша. Номенклатурите веддната скочат и патриотично обещаят да въоръжат БА с най-най-...техника. И се потуули покупката по веригата бюрократи... После ива ред на новата покупка. Сега ще купят примерно Еф16 запазени. Но им раздуят цената и пак ошмулят някой милион. После пак се окаже, че за нищо не става и пак я пратят на ремонт и фиктивно надпишат цената и пак ошмулят някой милион. И изведнъж по разходи би трябвало да имаме най-модерната армия в света, а няма даже гориво за летците? Даже генерала им напусна отчаян, от политиците и се захвана с политика щото там е парата.... ей така градим България тука от векове....
  • 5 onq s konq

    0 3 Отговор
    Имат янките бол Хъмвита-хвълят ги.И да не се отвори някой парашут-пука им.Сега руснаците кат видят,цял самолет с техни джипки ще изхвърлят за да се покажат пред света-и то без парашути! Някой до сега обаче да е хвърлял БМВ от самолета?!

    Коментиран от #6, #9

  • 6 ххх

    3 0 Отговор

    До коментар #5 от "onq s konq":

    Такива дърти БМВ-та като твойто ги хвърлят по моргите, кой ще се занимава, какви самолети те гонят..

    Коментиран от #8

  • 7 гост

    3 0 Отговор
    Видяхме как 3 хамъра паднаха като круши наскоро при едно учение в Европа. Руснаците отдавна спускат и танкове с парашути и с екипажа на борда, които още с приземяването влизат в учението на ход. Американците има още много прах да лапат.
  • 8 Fake

    1 1 Отговор

    До коментар #6 от "ххх":

    Те тея бмв - та и за моргата не стават , по тях има повече ръжда от колкото метал . Като те видят с немска кочина те връщат , да не им цапаш моргата .
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Бай хой

    4 0 Отговор
    https://youtu.be/ybGQFtnNEKk
  • 11 ссссссссР

    3 0 Отговор
    https://www.youtube.com/watch?v=9YhRvxhEojg
  • 12 Хаха

    3 0 Отговор
    Само че усложливо не ни показват колко хамара са се разбили :Д Вижте видетата, които бяха постнати по-надолу
  • 13 Бай хой

    3 0 Отговор

    Ето и още един супер нато десант. Стражът на България. Не правете това в къщи.

    http://vbox7.com/play:f8a037d8b0