Last news in Fakti

5 Август, 2016 11:24 3 937 1

Джобен дрон с 4K-камера

  • zerotech-
  • dobby-
  • дрон-
  • квадрокоптер
Джобен дрон с 4K-камера - 1

Dobby на китайския производител ZeroTech се сгъва и се побира с лекота в почти всеки джоб. Дронът разполага с 13-мегапикселова камера с функция за разпознаване на лица, която снима видео във формат 4K с 30 кадъра в секунда.

Джобен дрон с 4K-камера

Джобното квадрокоптерче може да следва собственика си и се управлява с мобилно приложение или с гласови команди. Обхватът достига 100 метра.

Джобен дрон с 4K-камера

Dobby е подкован и с нелош хардуер. Има четириядрен процесор Snapdragon 801 с тактова честота 2.3 GHz, 16 GB вградена памет, модули Wi-Fi и GPS/GLONASS dual-mode и акумулатор с капацитет 970 mAh, който осигурява 9-10 минути полет. Батерията се сменя за броени секунди.

Джобен дрон с 4K-камера

Квадрокоптерът е съвместим с устройства с операционни системи Android 4.3, iOS 8.0 и нагоре. Габаритите на апарата са 135x65x34 мм в сгънато и 135x145x34 мм в разгънато състояние. Цената е $387.

Джобен дрон с 4K-камера

Джобен дрон с 4K-камера

Джобен дрон с 4K-камера


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Jimmy

    0 0 Отговор
    Доста интересно, обаче нещо им куца хардуера, колкото и да се води ''мощен'' е на 2 години.