Last news in Fakti

29 Септември, 2016 18:51 10 238 5

Два съединителя за Dacia Duster

  • dacia-
  • renault-
  • duster-
  • париж 2016
Два съединителя за Dacia Duster - 1

Обновеният кросоувър на Dacia, представен на автосалона в Париж, за пръв път в историята си ще се оборудва с шестстепенна роботизирана трансмисия EDC с два съединителя. Новата предавателна кутия ще се предлага за Duster с 1.5-литров турбодизел с мощност 110 к.с.

Два съединителя за Dacia Duster

От румънското подразделение на Renault твърдят, че така екипираното бюджетно SUV харчи едва 4.6 литра нафта на 100 км. Роботизираната скоростна кутия с два съединителя вероятно ще бъде последното кардинално нововъведение за Duster преди излизането на следващата генерация догодина.

Два съединителя за Dacia Duster

Джипката на Dacia се произвежда от 2010 г. и модернизацията закономерно има по-скоро козметичен характер. Рестайлинговата версия се отличава от досегашния модел единствено по оптиката на фаровете. Обогатено е и оборудването на някои модификации.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Д'Мин

    1 0 Отговор
    Два пъти по-скъпо сервизизиране. Защо е нужен двоен съединител на 1.5 турбиниран миксер? На печелившите честито!
  • 2 гошо

    0 0 Отговор
    Колко ще струва най-евтиното Сандеро?
    То получава ли новия ЕВРО 6 двигател?
    Кога ще може да се поръчват?
  • 3 аааааааа

    1 0 Отговор
    То кола няма, те 2 съединителя ше ми слагат..
  • 4 гост

    0 0 Отговор
    Ако имаш да дадеш 35х.лв за таква кола, по-добре изчакай оферта на Рено и купи Каджар за 40х.лв, поне е истинска кола с място и багажник, дизайн и по-висока остатъчна стойност от Дачия.
  • 5 Един

    0 0 Отговор
    Оскъпяват ненужно един евтин suv,нно пък в много държави го продават с емблемата на Рено и шараните кълват,нас тук,кучета ни яли!