Last news in Fakti

30 Септември, 2016 05:00 2 606 2

Renault ZOE вече с обсег от 400 км

  • renault-
  • zoe

С настъпването на началото на парижкия автосалон, новините около домашните производители започнаха да валят и една от тях е свързана с електрическия хетчбек Zoe. При началната си появя през 2012-та година, френският мъник можеше да изминава до 209 километра след пълно зареждане. С новия пакет Z.E. 40 обаче, той вече разполага с двоен обсег или цели 400 километра. Старият модел разчиташе на батерия с 22 kWh, но тук вече тя е 41 kWh. Моделът ще може да се поръчва от днес, а първите доставки се очаква да са факт до края на годината.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    Напишете и цената, че е под 30х.евро преди държавните субсидии, или че може да се купи колата за 16х.евро и да се плаща лизинг на батерията по 45евро на месец - тоза за малката батерия важи. Другото е, че вариант с новата батерия е под 3х.евро надценка спрямо старата, а е двойно по-висок капацитет, въпреки че е със същия размер.
  • 2 nbvc

    0 0 Отговор
    ' обсег' това да не ти е WiFi