9 Октомври, 2016 20:00 1 730 0

Rinspeed готви изненади за CES 

  • rinspeed

Една швейцарска компания наречена Rinspeed, винаги се старала да ни изненадва с иновациите си. На предходното технологично изложение CES те представиха впечатляващия Etos, който бе създаден на базата на BMW i8. Той притежаваше тотално трансформиран интериор с два дълги дисплея и излизащ волан, а на багажника имаше летище за приземяване на дрон. 

За тази година те са се насочили към автономното управление, което определено е в своя бум. Прототипът им за CES ще носи името Oasis, който тотално е изключил волана от управлението и за него е отговорна мултифункционална колона, от която при нуждо може да се поеме контрол, а предния прозорец ще може да се превръща в VR екран. Основната насоченост в него няма да бъде към шофьора, защото неговите функции ще бъдат иззети от системите и всичко ще работи към пътниците. Този път в бъдеще ще засяга всички световни автопроизводители.

Информацията за сега е бедна, но с наближаването на изложението, което ще се проведе в Лас Вегас, Невада, очакваме повече подробности.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА