Last news in Fakti

31 Октомври, 2016 13:06 3 112 0

Недостатъците на MacBook Pro

  • macbook pro-
  • apple-
  • недостатъци
Недостатъците на MacBook Pro - 1

Новият преносим компютър MacBook Pro, който получи редица екстри, като сензорен панел Touch Bar, скенер за пръстови отпечатъци Touch ID и много други, има и немалко недостатъци.

Минусите бяха открити от специалисти веднага след представянето на продукта, а като най-очевадни са отказа на компанията от слот за SD карта с памет, HDMI порт, заряден отвор MagSafe, както и от порт USB Type-A.

Най-фрапантното е, че собствениците на новите iPhone 7 и iPhone 7 Plus, пуснати на пазара през тази година, трябва да се снабдят с допълнителен кабел или преходник, ако искат да включат смартфоните си към устройството MacBook Pro.

Интересното е, че подобни аксесоари не се предлагат нито към ябълковите смартфони, нито към новия MacBook Pro. Все пак, на сайта на Apple се предлагат системи за свързване, като кабели Lighting и Thunderbolt за $25, както и адаптер за USB-C и USB-А за $19.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА