Last news in Fakti

4 Ноември, 2016 04:00 5 376 6

Нов флагман от Huawei

Един китайски производител на мобилни устройства, определено се опитва да превземе европейския пазар - Huawei. В тази връзка и покрай краха на Galaxy Note 7, те ще пуснат на пазара флагмана Mate 9. Той ще предлага 5.9-инчов дисплей, 4,000 mAh батерия, 64 гигабайта вътрешна памет и 4 гигабайта рампамет. Процесорът ръководещ работата му ще бъде най-мощния на компанията - Kirin 960. В характеристиките се намират още пръстово разпознаване, USB-C и камера с два обектива - 12 и 20 мегапикселови, които са разработеизаедно с Leica. Резолюцията на диспея е full HD или 1920 на 1080, като се предвижда и Porsche версия с още по-мощни параметри. Апаратът ще бъде и с много бързо зареждане, което само за 30 минути ще напълва батерията. Обещанията са впечатляващи, но ще бъдем сигурни в това при появата на апарата, който ще бъде на цена от 699 евро, а Porsche варианта ще достига цели 1395 евро.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 с мотив

    1 0 Отговор
    Huawei още по-миналата година почнаха да тръшкат в земята аристократите от Самсунг и "нагризаните" и захапаха голяма част от пазара, особено с новите си фаблети. Тази цена от 1395€ обаче ме стъписва . Откъде това самочувствие??!
  • 2 Бай УРко

    1 0 Отговор
    1400 ЕВРО ЗА хуиВеи???? Моля? Аз си купих преди 4 години Опел корса за 1700 лева! От тогава сменям само масло и филтри и още не съм стигнал 2800 /даже с гражданската и данъка/!!!
  • 3 кибер атака

    1 0 Отговор
    Хора откачалки по телефони.......вижте ме какъв телефон имам......да е.а и мераците ви да е.а
  • 4 До Бай УРко

    0 0 Отговор
    Разсмя ме.Прав си.
  • 5 Гого

    0 0 Отговор
    Китайците съвсем се взеха на сериозно с тази цена този телефон трябва да е с доживотна гаранция и вечна батерия да им се начудиш. Части за сто долара труд 50 как стигнаха до крайната цена 700 евра или си викат хората са балами?
  • 6 Сократ

    0 0 Отговор
    Хуавей правят телефоните на всички останали компании. Помислете малко, най-доброто винаги ще оставят за техните..