10 Ноември, 2016 10:28 9 445 3

Вижте как работи Hyperloop

  • hyperloop-
  • елън мъск
Вижте как работи Hyperloop - 1

Илон Мъск, един от съоснователите на компанията Tesla Motors, направи интересен проект за магистрала на бъдещето. Проектът Hyperloop бе представен преди три години, като още тогава бе обявено, че технологията на новия транспортен аутобан ще се състои в използването на електромагнити.

Става дума за специални капсули, в които ще се позиционират пасажерите. Последните ще се задвижват на основата на механизма Gauss gun. По думите на Мъск, магистралите могат да бъдат, както наземни, така и под земята.

Сега, от компанията на Мъск показаха едно интересно видео, показващо, как ще се предвижваме с транспорта на бъдещето Hyperloop, както и това, че той ще е по-бърз от самолетния превоз. Вижте.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 hhhhhhhhhhh

    0 1 Отговор
    ще е по-бърз от самолетния превоз каза Мъск да не забравяме и G-то при тази скорост.

    Коментиран от #3

  • 2 mediator37

    1 0 Отговор
    Винетката за контейнера колко ще е?
  • 3 незнайко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "hhhhhhhhhhh":

    G-то е само при ускорение и спиране, не се притеснявай, зависи как се ускорява и спира. Има умове по добри он нашите.