Last news in Fakti

15 Ноември, 2016 16:41 17 438 2

Железни колички за милион долара

  • hot wheels-
  • колекция-
  • брус паскал
Железни колички за милион долара - 1

Американецът Брус Паскал твърди, че притежава най-скъпата колекция от колички Hot Wheels в света. Сбирката, оценена на $1 млн., е подслонена в отделна стая в дома на маниака, която е оформена в стила на главния офис на компанията Mattel от 70-те години.

Паскал получава първата си количка Hot Wheels, когато е на седем. Днес колекцията му наброява 3 500 автомобилчета. 175 от тях са редки прототипи, които никога не са пускани в продажба.

Брус е горд собственик и на най-рядката и ценна количка на Hot Wheels - яркорозов фургон Volkswagen. Бусчето е едно от двете произведени моделчета в този цвят в опит да бъдат "зарибени" момичета. Днес цената му се оценява на $150 000.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Alfa PK

    0 0 Отговор
    Знае каква кола да кара :D ;)
  • 2 Количкар

    1 0 Отговор
    Ще му пиша и ще го съблазня непременно. Брус, ще те открия палавнико !