5 Януари, 2017 11:12 7 556 3

Умни прозорци за автомобила

  • continental-
  • consumer electronics-
  • умни стъкла
Умни прозорци за автомобила - 1

По време на изложението Consumer Electronics Show в Лас Вегас, което започва от днес, 5-и януари, Continental представя още по-усъвършенствана версия на своите умни стъкла, което е част от т.нар. персонализация за автомобила.

Интелигентното стъкло на Continental, което позволява селектирано затъмняване на всички прозорци само с един бутон става още по-умно – Continental са добавили множество нови функции за подобряване на комфорта: чрез интеграция с електронната комуникационна система на автомобила, стъклото динамично се адаптира към различните ситуации на пътя.

Системата е свързана със светлинни сензори и стъклото може да бъде затъмнено точно на мястото, през което блести слънцето. Безключовата система за достъп също е свързана с контрола на прозорците, което позволява затъмнеността им да се променя докато водача се приближава към автомобила.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Нещото

    0 2 Отговор
    Остана ли нещо човешко???

    Коментиран от #3

  • 3 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Нещото":

    Остана и то се нарича интелект!
    Никой не те задължава да си купуваш такива стъкла, но май наистина е трябвало да те задължат да ходиш на училище, за да се научиш да уважаваш труда на другите!
    Най-много съм мразил мързелите наглеци!