11 Януари, 2017 02:45 2 172 2

Загадъчни монети в MacBook Pro

  • macbook pro-
  • монети-
  • намират

Купувайки нов MacBook, потребителите рядко се решават да го разглобят. Но в последно време няколко души решиха да разгледат вътрешното устройство тези компютри и намериха в тях неизвестен тип монети, съобщи Kaldata.com.

Загадъчният артефакт бе открит тези дни от притежател на MacBook Pro модел 2012 година, който публикува фотографиите в Imgur. Вижда се, че под пластмасовата обвивка на оптичното устройство на лаптопа е поставена неизвестна монета.

И по-рано имаше информация за намерени в MacBook монети, като още през 2010 година потребител на Apple публикува клип в YouTube, с който запита всички, откъде би могла да се вземе в неговия лаптоп монета с емисия 1970 година. Подобни публикации се появиха и през 2013 и 2014 година. Apple по никакъв начин не обяснява тези подаръци в своите устройства, а това развихри фантазиите на хората.

Предполага се, че монетите са използвани при сглобяването на оптичните устройства за MacBook в ролята на някакъв допълнителен компонент. Може би за по-добро балансиране на механиката

Каквато и да е истината, ако все пак намерите в своя MacBook загадъчна монета, не се учудвайте – не сте единствени. И навярно не си струва тази монета да бъде вадена, понеже има някаква причина тя да е поставена точно там.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    0 1 Отговор
    Някой май е вкарвал вместо дискове монети и си е направил касичка.
  • 2 Townboy

    3 1 Отговор
    За тези пари вътре трябва да има златно кюлче,