Last news in Fakti

7 Февруари, 2017 16:26 4 258 5

Apple отзовава 90 хил. iPhone 6s

  • apple-
  • iphone-
  • сервизна кампания-
  • отзоваване
Apple отзовава 90 хил. iPhone 6s - 1

Apple обяви сервизна акция за 88 700 смартфона iPhone 6s, продадени в Обединените арабски емирства, съобщава Gulf News. В батериите на устройствата е установен дефект, който може да засегне нормалната има работа, съобщава Министерството на икономиката на ОАЕ. От ведомството отбелязват, че са получили писмо от производителя, в което е описан проблемът и сроковете на отстраняването му.

Потенциалната неизправност в батерията на засегнатите "шестици" не може да доведе до възпламеняване или друга опасна за живота и здравето ситуация, а само до самоволно изключване щом зарядът падне до 50-60%. Среща се в телефони, произведени през септември и октомври 2015 г.

Собствениците на iPhone 6s могат да проверят дали техният апарат подлежи на безплатна замяна на батерията с проверка на серийния му номер на адрес https://www.apple.com/ae/support/iphone6s-unexpectedshutdown/.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 vankicha

    6 1 Отговор
    присмяла се овцата на козата че и се вижда г.за
  • 2 DGI

    4 1 Отговор
    Че не само при арабелите, в цял свят са засегнати, включително и моя! Изключва се на 35-40% и след това показва че няма батерия и иска зарядно, като го включиш в тока и почва да се зарежда от 45% нагоре :D
  • 3 бай Иван

    3 5 Отговор
    Еми какво да се очаква от боклуци като самсунг и епъл.
  • 4 Иван

    6 0 Отговор
    Живея в Сащ и имам извън гаранционен 6s, който се изключваше. Занесох го в магазина на Apple и след кратка диагностика го смениха с нов. Нямам против.
  • 5 гощо

    1 5 Отговор
    Пак си купете аЙ фонче балъци!!!! Имам Самсунг, изпускал съм го много зериозно поне 6-7 пъти ползвам го здраво и не мръдна!!! На 2 години Галакси А-5 няма грешка!!!!!