9 Февруари, 2017 14:17, обновена 9 Февруари, 2017 14:19 4 881 6

Задава се най-скъпият iPhone

  • apple-
  • iphone-
  • iphone x

Следващият iPhone ще струва значително повече от предшествениците си. Цената му може да превиши $1 000 заради революционния дизайн и скъпите компоненти, прогнозират източници от Apple, цитирани от FastCompany.

Най-неблагоприятно върху себестойността на смартфона щели да се отразят 5.8-инчовият OLED-екран и модулът за безжично зареждане. Апаратът, който за момента фигурира в течовете на информация под името iPhone X, ще излезе на пазара заедно с 4.7-инчовия iPhone 8 и 5.5-инчовия 8 Plus, но те ще са значително по-евтини.

Говори се, че новият флагмански телефон на Apple щял да получи вграден 3D сензор, разработен от Lumentum. Той щял да може да се използва за идентификация, подобряване на качеството на снимките и добавена реалност. Освен това корпусът на iPhone X нямало да бъде алуминиев, а стъклен.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Iphone

    3 19 Отговор
    Ole super e ,nqma li da go pushtat v prodajba veche.Nqmam turpenie da si go kupq.
  • 2 Калин

    3 4 Отговор
    Голям праз,,
  • 3 КАЛОЯНОВ

    6 3 Отговор
    Всички менте мутри почват да гладуват от сега да могат да го земат като излезе
  • 4 nkavrakov

    11 1 Отговор
    Продавам смартфони вече 10 години в количества огромни и съм свидетел на цялата революция която създаде Епъл.
    Сега обаче има една марка която смачква всичко по пътя си и тя се нарича Huawei.
    През последните две тримесечия само модела P9 lite се продаде в такива количества каквито нито един друг смартфон в последните няколко години и изненадващо за мен брака ,т.е. бройките които са дефектни клони към нулата.
    Цените им са поне двойно по ниски качеството е страхотно,само като имате в предвид че дори и процесорите са китайски,леки са и са супер удобни за работа и като интерфейс и като дизайн.
    Тук не става въпрос за Епъл ,просто китайските производители смачкват всичко по пътя си поради простата причина че могат да си го позволят и като качество и като ресурс.
    До онзи ден те прравеха и работеха за западните компании и сега всички онези кусури които западните марки имат китайците просто ги изчистват и ти пускат продукт на двойно по ниски цени.
    Само за последните две години заради тях HTC и Sony излизат от играта,а в момента натискат дори и Самсунг.
    Във фабриката им е една от най добрите поточни линии за производство на смартфони в света ,а качеството на екраните се прави от живи хора ,всяка една бройка на Huawei преминава през тест за пиксели пред човешко око а не през машина.
    Това е ,за Епъл не казвам нищо ,защото и дизайна и софтуера са космически ,но мислете много преди да хвърлите една торба пари защото при тях брака хич не е малък.

    Коментиран от #5

  • 5 Павел

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "nkavrakov":

    Виждам, че си познавач на материята. Аз харесваам АйФон, но ми е прекалено скъп и няма да си купя, поради тази причина. Но харесах модели на Нокия. Новият собственник на компаниятаа Нокия, тоест Майкрософт, се говори, че правел вече нови модели без участието на спейшълистите от Нокия. Каквото и да означава това, вече човек не знае какво да купи - света се унифицира и е трудно да си сигурен в покупката си, преди да си се опарил от нещо...Съгласен съм, че Хуавей е качественна продукция - четох една статия, за китайски производители и там се споменава затова, както и лекотата с която се развиват концерна ОЕМ и др.. Благодаря за съвета - ще се замисля вероятно или за Нокия или за Хуавей, понеже не мога да си позволя Айфон, а и вече нещо моделите на Самсунг не ме привличат. Увлича ме идеята за Уиндоус Моблайл 10 искам да гестгвам възможностите му.
  • 6 вес

    0 1 Отговор
    Щом в САЩ е $1000, значи в България ще е 3500 лв.