16 Февруари, 2017 12:34 3 194 2

Левитиращ стенен часовник (ВИДЕО)

  • магнитна левитация-
  • часовник
Левитиращ стенен часовник (ВИДЕО) - 1
Шведският изобретател и дизайнер Симон Морис отдавна се е специализирал в областта на левитиращите джаджи. Сега обаче, той представи един интересен стенен часовник, носещ името STORY.Левитиращ стенен часовник (ВИДЕО)
Устройството е без стрелки, а корпусът е изработен от дърво. Метално топче се движи над своеобразния циферблат с помощта на магнитна левитация, като аналогията е движението на земята около слънцето.Левитиращ стенен часовник (ВИДЕО)

За да се показва точното време в центъра на основното дървено тяло е интегриран LED дисплей, а за още по-реално изображение е налична и подсветка, имитираща фазите на луната, както и залеза, и изгрева на слънцето. Вижте повече.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Paca

    0 0 Отговор
    Ултра яко!
    Ако може линк за повече инфо, поръчка и т.н. ще съм много благодарен
  • 2 Гост

    0 0 Отговор
    https://www.kickstarter.com/projects/flyte/story-the-levitating-timepiece?token=9591d5a3