9 Март, 2017 16:16, обновена 9 Март, 2017 16:18 10 059 5

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

  • rolls-royce-
  • diamond stardust-
  • автомобилна боя-
  • диамант-
  • ghost-
  • женева 2017
В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти - 1

Автомобилен лак с истински диаманти е най-новото предложение на научните лаборатории на британския производител Rolls-Royce. Уникалното покритие е разработено заради прищявката на един-единствен купувач, но със сигурност ще допадне и на останалата клиентела на марката.

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

Diamond Stardust ("Звезден прах от диаманти") съдържа стрити на фина пудра брилянти, които са били внимателно тествани за пропускливост и отразяване на светлина преди да бъдат добавени към боята. За защита на диамантените частици от механично въздействие по време на ръчното полиране се нанася допълнителен слой лак.

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

В Rolls-Royce измислиха боя с диаманти

Собственикът на скъпоценния във всяко отношение Rolls-Royce Ghost Elegance се е съгласил на лека отсрочка на доставката, за да може лимузината му да бъде показана на салона в Женева.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 асанчо

    6 2 Отговор
    Мммм, на братчедите у маалата много.ше им ареса! Ше научим ся аишето как да опсипва с брокат колите и ролса ше ми диха праха!!

    Иначе сериозно, като смесите боя с фини боклуци се получава същото нещо, никой нема да разбере че не са брилянти.

    Коментиран от #2

  • 2 Айшето

    0 2 Отговор

    До коментар #1 от "асанчо":

    Асане, нали знаеш, че върху Опела може и кофа с ла*на да изхвърлиш отгоре и да го боядисаш! Ще си мислят, че си ходил на пейнтбол...
    Несериозно се отнасят някои към немаловажни неща! Кога някой си е помислял, че ще покрият кола с диаманти? Само в нашето въображение беше, но стана факт! Just RR!
  • 3 незнайко

    1 0 Отговор
    ТАКА да си дойдем на думата. Колата има 4 колела, 1 волан, 2 фара, 2 стопа, 4 врати и една каросерия. По избор 1 или 2 ауспуха, зависи от двигателя. ВСИЧКИ КОЛИ ГИ ИМАТ ТЕЗИ АТРИБУТИ, НО НЕ И ДИАМАНТИ ! Явно това не им е достигало за да направят още по скъп автомобил .
  • 4 фонзи

    0 0 Отговор
    ПФУУ Кич от всякъде !
  • 5 Голфу

    0 0 Отговор
    Тия в Перник не ги карат много!, значи не става!