14 Март, 2017 13:51 2 465 1

Ясно е кога ще стартира мисията до Марс

  • марс-
  • мисия-
  • nasa
Ясно е кога ще стартира мисията до Марс - 1
Законодателният орган на САЩ прие проект за закона за финансиране на NASA, като през 2017-а за агенцията ще бъдат отпуснати $19.508 млрд. По-голямата част от парите ще отидат за реализацията на проекти, свързани с космически пътешествия и научно изследване на Вселената.Ясно е кога ще стартира мисията до Марс

Една от задачите е изготвяне на т.нар. пътна карта за пътешествието до Марс. Самото пътешествие е планирано да се осъществи през 2033 година. Всичко това обаче зависи от приемането на новия закон, който при частично несъгласие от страна на сенаторите, ще зависи от ветото на Доналд Тръмп.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    2 3 Отговор
    Да не би само САЩ да имат право на такава мисия ? До 2033 тодина не се знае, ще съществува ли земята. 20 милиарда $, по близо 3 $ на човек от населението на земята. До тогава може и да е по малко населението.