Last news in Fakti

25 Юни, 2017 22:37 3 929 3

Последният телевизор на LG се навива като папирус

Последният телевизор на LG се навива като папирус - 1

Телевизорите претърпяха огромна трасформация в последните години и LG показа поредното нововъведение, което се опитва да пробие. Огромен 77-инчов транспарентен монитор с 4К резолюция, който спокойно може да бъде навит на фуния с диаметър от 80 мм без това да му причинява повреди. През 2014-та бе представен OLED със скромните размери от 18 инча, миналата година прототипът бе с размери от 55 инча, но сега нещата придобиха още по големи размери. Естествено ще мина време този тип телевизори да бъдат пригодени за ежедневна употреба, но то няма да е дълго. Информацията за бъдещи цени и евентуална премиера на пазара обаче, не е ясна.

Последният телевизор на LG се навива като папирус


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Рефлукс ПРО

    31 1 Отговор
    Докато не го направят да се пере в пералня, няма да си купя! Прекалено много плюя, когато дават политици по ТВто и все на маса ме хващат...

    Коментиран от #3

  • 2 onq s konq

    6 0 Отговор
    Не става ясно с тоя телевизор може ли да се гледат 2 различни програми от 2 ма души едновременно от 2-та края на масурчето/папирусчето/?
  • 3 аааааааа

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Рефлукс ПРО":

    бухахахахааааа!