4 Юли, 2017 14:10 2 193 4

Сайт мърка като котка

  • сайт-
  • котка-
  • purrli
Сайт мърка като котка - 1

Обичате котки, но нямате нерви и време да се занимавате с тоалетни, ветеринари и други грижи по тях? Няма проблем - просто посетете Purrli.com. Там ще се наслаждавате на постоянно мъркане, което можете да настроите по собствен вкус и моментни предпочитания.

Специално подбрани регулировки дават възможност за пълен "тунинг" на котешкото предене. То може да се настройва от сънливо към игриво, от по-близко към по-далечно и дори да се избира честота на вдишванията и издишванията. Равнището на детайлите е в състояние да удовлетвори и най-капризния коткар.

"Смятах, че електронното мъркане ще бъде просто шега. Нещо весело, но напълно безполезно", разказва създателят на Purrli. "Отвсякъде обаче заваляха възторжени отзиви и осъзнах, че никога не съм грешал повече в преценката си."


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Цоци

    1 1 Отговор
    А има ли сайт който *ука като П**ка?
  • 2 Ейй недейте разкриване тайните баце!

    1 0 Отговор
    Тоя сайт си го използвам от години, от карфиол на карфиол, колко крави се изложба, колко кокошки произведоха яйца за тва време... Леле... Недейте

    Коментиран от #3

  • 3 Протест!

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Ейй недейте разкриване тайните баце!":

    Анти автокорекция! Мислих едно телефона пише съвсем друго...
  • 4 то така си е

    1 0 Отговор
    Хаха! Телефонът ти просто те манипулира