5 Юли, 2017 04:00 3 678 0

Мини дестилатор за офиса

Мини дестилатор за офиса - 1

Това забавно решение идва от доста странен източник - професорът по продуктови разработки в университета Лунд в Швеция. Всъщност професор Олаф Диегел е известен със странните си изобретения, които включват още по-странни китари, саксофони и всякакви други инструменти от ежедневието.

Мини дестилатор за офиса

Този буквално джобен дестилатор се нарича iStill и предназначението му е да бъде ефектен подарък, който компанията за металообработване Wohlers Associates да използва. Той е изработен от алуминий и има скромвите размери от 117 мм на дължина, 58 мм на широчина и 66 на височина. Диегел разказва, че при опита той е успял да превърне количеството вино, което е използвал в около 20 милилитра алкохол или един "шот". Въпреки това, дестилаторът изглежда достатъчно интересно.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА