Last news in Fakti

5 Юли, 2017 14:15 4 592 2

Сенник за плажни читатели

  • сенник-
  • beach shade
Сенник за плажни читатели - 1

Традиционните книги постепенно отстъпват място на електронни устройства. На плажа обаче таблетите и смартфоните не са особено удобни за използване заради отблясъците и некомфортните пози.

Сенник за плажни читатели

Beach Shade решава тези проблеми. Представлява хибрид между навес, възглавница и универсален статив за таблети и други мобилни устройства. Ъгълът на наклон на държача може да се регулира в диапазон от 20 до 180 градуса.

Сенник за плажни читатели

Сенникът ще върши работа както на аскетици, които ходят на плаж с една хавлийка, така и на любители на шезлонгите. В комплекта на Beach Shade са предвидени крепежи за лежанка.



Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Я па Я

    0 0 Отговор
    Да му турят и едно соларно панелче и го взимам!
  • 2 Якимов

    0 0 Отговор
    Искам да го поръчам..къде е как