Last news in Fakti

11 Юли, 2017 04:00 1 941 5

Състезателен чайник от Renault

Състезателен чайник от Renault - 1

Преди точно 40 години един френски произведител прави голяма крачка със създаването на болид за Формула 1, който е и първият използващ турбокомпресор. Поради не особено добрата си издръжливост, този болид наследява прякора "пушещия чайник" от мениджъра на отбора - Кен Тайрел. ПОради този повод от компанията ще създадат 40 такива чайници, които представляват формите на болидите, както и цветовете на RS17. Той ще бъде официално представен през септември и ще се продава в кафенето L'Atelier Renault в Париж и в мрежата на цена от 129 евро.

Състезателен чайник от Renault


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ловеца на поршета

    5 12 Отговор
    Защо им е да създават това? Че то всяко Рено прилича на чайник! 😁

    Коментиран от #2, #3

  • 2 гост

    13 1 Отговор

    До коментар #1 от "Ловеца на поршета":

    Чайник , не чайник , ама с 12 титли от Ф1 , а твоите любимци са с 2 и то преди 25 години и с с толкова ще си останат и в следващите 25
  • 3 Дрън дрън

    15 4 Отговор

    До коментар #1 от "Ловеца на поршета":

    Точно тези чайници са на път да станат първи по продажби в Европа, така че свиквайте да си заобиколен от чайници. Renault forever!
  • 4 Ввв

    0 3 Отговор
    Тоя дизайнера на рено пежо и ситроен, ако го видя някъде шего удоша, няма такава гавра с дизайна....
  • 5 Prodigy12

    1 0 Отговор
    От каде мога да си купя такъв