Last news in Fakti

14 Юли, 2017 14:54 28 131 6

Камера пази колата от крадци

  • waylens-
  • secure360-
  • камера-
  • кражба
Камера пази колата от крадци - 1

Американската компания Waylens представи камера с 360-градусово покритие, която охранява автомобила и уведомява собственика при евентуална кражба. Устройството е наречено Secure360 и се закрепя за предното стъкло на колата.

Камерата позволява наблюдение в реално време. Разпознава неупълномощено проникване в салона и веднага изпраща съобщение до собственика с точното местоположение на возилото през специално приложение за смартфон.

Ако получи гласова команда, Secure360 може също да записва по време на пътуване и да документира инциденти, а заснетото видеото - да се използва при анализ на катастрофи. Цената без модул 4G e $249, с него - $349.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    18 12 Отговор
    Ас като оставам беенвето на непознато място слагам до съединителя капан за мечки!Много по евтино и ефективно е!

    Коментиран от #2

  • 2 онли оня

    15 1 Отговор

    До коментар #1 от "onq s konq":

    и накрая ни капан, ни кола... ни са набутвай, капаните са скъпи.. ;)
  • 3 приложение за смартфон

    15 7 Отговор
    В България ПО ЗАКОН, видео заснето с охранителни камери или видеорегистратори НЕ СЕ СЧИТА ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВО! Съседа ти може да оправя жена ти вътре и после да духне с нея и това да го пуснеш в реално време по някой канала, обаче в съде ще си виновен ТИ, че си заснел видео без съгласието на учатника!!! Единственото изключение е ако си по професия журналист и се позовеш на разследване... При всички случаи трябва д атърсиш медия, защото съдът се плаши единствено от журналистите, когато смята да прикрие някого!!!

    Коментиран от #5

  • 4 факт

    11 7 Отговор
    аЗ СЪМ ЗАПИСАЛ ГЛАСА СИ С КОМАНДИ. стой, не мърдай. полиция! ръцете на гърба! и ВСИЧКО ТОВА ЗВУЧИ ВИСОКО И СТРЯСКАЩО ОТ ГОВОРИТЕЛ СКРИТ НА КОЛАТА. пРИ ЕКСЕПРИМЕНТ ЕФЕКТА СЕ ОКАЗА ГОЛЯМ. еДИН КРАДЕЦ КОЙТО СЕ ОПИТВАШЕ ДА ПИКАЕ ВЪРХУ ГУМАТА ТАКА СЕ СТРАСНА ЧЕ ГАЩИТЕ МУ ПАДНАХА И ПО ГОЛ ЗАДНИК ИЗПЪЛНИ КОМАНДИТЕ!
  • 5 Гост

    7 7 Отговор

    До коментар #3 от "приложение за смартфон":

    Няма как лице, което без съгласието на владелеца, с намерение противозаконно да присвои, чужда движима вещ да се защити с чл. 32, ал. 2 КРБ. Това е така, тъй като съгласно чл. 109 НПК става въпрос за визирано от закона отклонение, въведено в защита на установения правов ред и съобразено с интересите на правосъдието.
  • 6 Патето Яки

    14 1 Отговор
    А кой ще опази камерата.