15 Август, 2017 04:00 2 710 1

Brompton става и електрически

Brompton става и електрически - 1

Един от най-класическите сгъваеми велосипеди ще се предлага и с електрическо задвижване. Той ще има два варианта - с 40 и 80-километров пробег, а двигателя с мощност от 250 вата, който се намира в главината на предното колело ще дава допълнителната тяга. Максималната скорост достига 25 километра в час, а зареждането на батерията до 100 процента отнема между 4 и 5 часа според напрежението, с което разполагате. Предаването на мощността пък, ще има общо четири различни степени. Велосипедът ще се предлага с две и шест скорости, като избора от цветове ще се ограничава само до бял и черен - типично за класика, но и цената ще е завидна - от 2595 до 2755 паунда според конфигурацията.

Brompton става и електрически


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оптимист

    1 0 Отговор
    Електрически Бромптън има от много време. Може би са намерили друго място на батерията, която стоеше до сега в чантата за багаж. Казвам го, защото имам Бромптън, макар и не електрически и съм запознат.