Last news in Fakti

15 Август, 2017 14:19 8 619 17

Дизайнът на iPhone 8 е окончателно разкрит

  • iphone 8-
  • дизайн
Дизайнът на iPhone 8 е окончателно разкрит - 1

Предстоящото представяне на най-новия "ябълков" смартфон продължава да набира скорост и спекулациите по темата се увеличават драстично. Последната новина, завъртяла се в интернет показва как ще изглежда iPhone 8.

В ръцете на водещият на технологичния блог във Forbes, Гордън Кели попадна един от финалните прототипи на изделието. Така вече е ясно как точно ще изглежда новия флагман на Apple, както и някои от параметрите му. Телефонът ще е малко по-голям от iPhone 7, но ще е по-малък от iPhone 7 Plus.

Дизайнът на iPhone 8 е окончателно разкрит

По мнението на експерта, формата му е по-ергономична и използването му с една ръка е много по-лесно. Безрамковият OLED-екран е с диагонал от 5.8 инча и леко наподобява на този от Galaxy S8. iPhone 8 е без жак за слушалки.

Аналогични прототипи в три разцветки показа и блогъра Winget. Показаните от него копия са решени в сребристо, черно и златисто червено. Все още от корпорацията не са съобщили датата, на която ще се състои официалната презентация на iPhone 8.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 IPHONE

    9 19 Отговор
    Male unikalen e.Nqmam turpenie da go pokajat i ve4e da go pu6tat v prodajbi.Dano cenata mu 1via mesec ne e 2000+lewa.

    Коментиран от #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Я пак

    16 20 Отговор

    До коментар #1 от "IPHONE":

    Кое му е уникалнотo! Дизайн като на предния модел,с тази разлика че дисплея заема малко повече площ за сметка на рамката.S8 на Самсунг е поне 3 пъти по-уникален. За техническите параметри какво да се каже! Ако днес е бърз,утре е стандартен,а вдругиден ще е бавен.Батерията пак ще е от сутрин до обед и къде точно ще е разликата ще ни обяснят само от бенчмарк тестовете. Този ще е по-бърз с 1 секунда за всяка минута работа при свръх натоварване и така ако не спим въобще на ден ще пестим по 24 минути и ще живеем повече :D . Събудете се бе хора.С този гей мениджър,скоро айфоните ще стават само за задния двор :D .Мисля че вече е време да ги обяват за най-гейските телефони в света и всеки уважаващ себе си гей да си купи.

    Коментиран от #16, #17

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 smolata

    11 1 Отговор
    Невероятно! Разкрит е дизайнът на нов смарт телефон. Изглежда като плочка, има 4 копчета, предната част свети и те така. На следващия дизайнът ще е същия. Важно е какво деяни вътре, а телефон всички сме виждали....
  • 6 RADO

    5 13 Отговор
    Nai dobroto.Kato nqmate nikakwa tehnicheska gramotnost izob6to ne komentiraite.A i podobni komentari ot sorta sony ili samsung sa nai-dobrite mi se struvat dosta sme6ni.Dizaina e unikalen ,nqma drug podoben dori koito i da se dobliji.Da ne govorq za tehnicheski harakteristiki i softuer.

    Коментиран от #7, #15

  • 7 Пазарен Либерализатор

    6 3 Отговор

    До коментар #6 от "RADO":

    Продавам буквар апп за айпфон.
  • 8 фдас

    9 6 Отговор
    Уникално грозен телефон! Досега бях "фен" на ябълката и като цяло ползвам доста техни продукти, но ако трябва да сме обективни S8-та на Samsung е в пъти по-красива... Дано поне камерата са я подобрили!
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Христо

    5 0 Отговор
    Да отбележа, че не съм заклет фен на айлайната, но твърдението, че батерията ще е от сутрин до обяд не е вярно. На седем плюс спокойно си ме кара цял ден с моята употреба, а съм сменил доста телефони с различни ос и никой не е карал толкова. Последния ми андроид беше кат с60 който уж беше с мега яка батерия, караше по-малко от 7 плюс. Иначе и аз не виждам какво по-интересно и добро има в дизайна на навоя айфон... завъртели му камерата и нов дизан уж...

    Коментиран от #14

  • 11 Ввв

    3 4 Отговор
    И нека хейтърите налазят сега...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 13 шутколизач

    11 0 Отговор
    Веднага го купувам за да го подаря на моята мръсница да си снима котарака
  • 14 Я пак

    1 1 Отговор

    До коментар #10 от "Христо":

    Ице,незнам какъв телефон с андроид си ползвал,но братята котайци са разработили такива с 10 000 ма батерии. Тези с по 5000 и 6000 ма. даже няма да ги разглеждаме. Качи си на айфона Снапчат,Уатсъп,Фейсбук,Месенджър,Инстаграм,Скайп,Вайбър и още няколко приложения ползващи GPS(крачкомери и др.),после си щракни 10-15 селфита и остави телефона си на стенд бай за цели 30 минути. До обяд ли! - Може!
  • 15 Неграмотен

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "RADO":

    Ти нямаш писмена грамотност, така като гледам...
  • 16 нот 3

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Я пак":

    моля, моля - днес бърз, утре бавен важи за самсунга с пълна сила, човече, ползвалм ай-пад, мнооого стар модел даже не знам и кой модел е, знам само че е 512рам, слагам си ръка на сърцето, много по-бърз е от 2 гига рам андроидово изпълнение. софтуера ползва много по малко ресурс, респективно батерия и т.н, ефективен. имам в джоба си нот 3-ка, супер ок, апликаций боол, платени, неплатени, няма проблем всичко е без пари, да ама не, всичко си има цена, когато направиш интернет банкиране през тел и разбереш че не си сам в телефона, ще запееш друга песен, децата от трети клас се научиха да ги хакват....никакъв контрол на апликациите, дори и тези които са в гугл стора не са сигурни. ефективността и защитната система, прави ябълката уникален
  • 17 Doom

    5 1 Отговор

    До коментар #3 от "Я пак":

    Хахаха ти си .ахти хейтъра . Не мразя s8 цата но на бенчмарк тестовете и айфон 6 s я бий . Това има голямо значение от 10 кадъра в полза на айфона . А когато прегреят от някоя графично интензивна игра като world of tanks s8 я законтря на 30 fps а iphone 7 plus дори не използва пълния капацитет на 4 терите си ядра на процесора а само на 2 и 60 fps . Разлика 30 fps тествано . Между другото на samsung s6 дори няма опция за макс графика на играта !!!! Ако все още мислиш че няма разлика си набий един чук в хейтърската тиква и виж как се вижда на забавен кадър същото е - успех !