30 Август, 2017 04:00 15 397 12

Как да подобрим гуми в домашни условия?

Как да подобрим гуми в домашни условия? - 1

Както повечето от вас знаят, гумите са от огромно значение за каквото и да било превозно средство и при каквато и да била скорост. В повечето случаи модифицирането им е строго непрепоръчително, но има варианти, в които може да се случи и почти всеки, който се интересува от рали спорта е виждал, как се "нарязват" допълнителни канали в състезателните гуми.

Тук обаче, ще видим как лесно може да се подобри сцеплението на една моторна косачка с отнемането на голяма част от грайфера. Както знаем, при настилките с лошо сцепление се изисква гумата да има много по-малка контактна площ, която да "загребва" настилката и да "изчиства" грайферите, но при настилките с добро сцепление се гони точно обратното.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гощо

    32 6 Отговор
    ГЛУПОСТИ!!!!
  • 2 Шаран БГ

    29 4 Отговор
    Че е глупост - глупост е ! Но кой "умник" си позволява подобни безмозъчни съвети? Зер са ни малко жертвите по пътищата?...... По-добре напишете как да се разделя мирно и тихо завинаги с тъщата !?!?

    Коментиран от #7

  • 3 гостенче

    6 10 Отговор
    Имам такъв уред.....!!!!! Още тази вечер ще омагьосам континенталките. Ефекта е УАУ!!!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 JEEP

    24 2 Отговор

    До коментар #3 от "гостенче":

    Сега куцо и сакато ще тръгне да подобрява с нови канали гумите трета злоупотреба, които е трябвало да са претопени още преди 10 години.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Гост

    5 0 Отговор
    Гумаджията срещу левче ги прибира, не видях как оправят каучука да е по издръжлив след 10-тата година. :)
  • 7 За трети път

    13 2 Отговор

    До коментар #2 от "Шаран БГ":

    Махаш жената! Ако тъщата е по- хубава- задържаш я! Ако ли не- отиват си комплект! Има известни финансови неудобства, но"... свободата иска жертви!".
  • 8 UNDERTAKER

    8 2 Отговор
    Резултата е прецакани гуми, които струват пари!На кого му е нужна Оффроуд косачка?!Кой коси блато?!Трябваше да има предупреждение:"Не правете това в къщи!" или "Не си причинявайте това!"
  • 9 ЧЕТЕТЕ ПО ДОБРЕ

    5 0 Отговор
    Не четете ли, че това се коментира за прилагане на нещо, което не е автомобил или е за движение извън пътищата? Никой не го препоръчва за стандартните автомобилни пътища, а за тежки терени и условия.

    Коментиран от #11

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 JEEP

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "ЧЕТЕТЕ ПО ДОБРЕ":

    В БГ челният опит често се прилага не по предназначение...
  • 12 ТОВА

    0 1 Отговор
    Това е малоумшнина . нищо общо с реалността