Last news in Fakti

23 Октомври, 2017 14:27 5 168 4

Новият Huawei е по-добър от iPhone 8

  • huawei-
  • mate 10 pro

Това твърдение се отнася основно за способностите на камерите на смартфоните и е на специалистите от DxOMark, които се занимават с провеждане на професионални тестове на най-новите смартфони на пазара. Сега те направиха нова класация, като включиха в нея и новопоявилият се Huawei Mate 10 Pro, който моментално се класира на второ място изпреварвайки и iPhone 8, и Galaxy Note 8. Първата позиция е за Google Pixel 2. Ето и цялата класация на DxOMark.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ATZ

    5 4 Отговор
    Самият телефон (целият пакет) ли е по-добър или само камерата? Тези "пичове" са отговорни изключително за тестове на image quality: https://www.dxomark.com/huawei-mate-10-pro-oustanding-still-image-performance/
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 вижся

    13 6 Отговор
    Айфон юзърите са кофти демографска група...