31 Октомври, 2017 04:00 5 068 10

Завръщане към живота за едно BMW X3

Тежките катастрофи в повечето случаи оставят автомобилите в положение, в което не могат да бъдат възстановени поради сложната си конструкция. Има такива обаче, в които те могат да се върнат към живота, но това изисква полагането на много старателен труд. Старателен труд, който много се отдава на руснака Артур Тусик и крайния резултат лесно може да ви докаже това. Всеки един от проектите му може да бъде сравнен със заводски автомобил.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сервиз автоматици

    16 9 Отговор
    Много по добре да научиш сина ти да прави теникиджийски ремонти отколкото да го пратиш за забулекар да учи...говориме нали за нашата страна щото сега ще се почнете даговорите едно от сорта на....... на запад това било забранено,нопък там зъбулекъра зимал по 20 000 евро месечно..ама тука двама братя цигани с тартора - баща им в бенковски в къщата си прават такива работи на тежко катастрофирали автомобили от повече от 20 г. вече..всеки реномиран собственик на автокъща от гурубляне ги знае..та въпросните циганета в гаража си са скрили........жълто галярдо..купено кеш с платени данъци и такси....фейслифнатото галярдо подчертавам фейслифнатото галярдо..щото сега пак ще излезнат разни разбирачи и наакани кустиумарчета и ще кажат че е подобре да си земеш новата мазда 6-ца на 0км. от шолурума отколкото нали бентли континентал втора опутреба с газ...та мисалта ми е навремето ми беше интересно да се занимавам с двигатели и впоследствие се специализирах в скоростни кутии защото си мислехче там са парите и сега какво сатана..в мазето ми имам 10та скорости рециклирани за мерцедес които стоят от месеци и събират прах няма търсене..всеки си прави скоростите при дилъра за новите коли..ако като млад се бях насочил към теникиджииство щях да имам в двора 2-3 мерцедеса на по 2-3 години купени почти тоталки и докарани до нови за дебела печалба..Бъдещи подрастващи монтьори...забравете двигателите и се насочете към теникиджииство и бояджииство там са парите...

    Коментиран от #2, #5, #6, #9

  • 2 Гост

    24 6 Отговор

    До коментар #1 от "сервиз автоматици":

    Боже , чудя се защо е давала държавата пари за теб за образование !!!!

    Коментиран от #3

  • 3 Хлебич

    9 5 Отговор

    До коментар #2 от "Гост":

    Човека има поглед, и знае каде са парите в Бг. и най важното дава съвет на младите как да изкарват парите си, а не да бъдат роби с висше образование в макдоналдс като теб!
  • 4 патил и препатил

    9 2 Отговор
    Попитайте във всеки български автофорум "Препоръчайте ми добър тенекиджия и бояджия" и ще получите 0 отговора !!! Това са най-късите и безполезни теми във всеки форум. Защо ли ?
    По-големи некадърници от тях в бизнеса с оправяне на автомобили едва ли има освен тия, които ремонтират автоматични скоростни кутии !
  • 5 Morgoth

    14 1 Отговор

    До коментар #1 от "сервиз автоматици":

    Тенекеджии под път и над път. Въпросните цигани или са много добри в работата си и затова изкарват такива пари, или това не им е единствения доход. Ако си сред най-добрите няма как да не печелиш много. Аз имам зъболекарка в блока, която кара QX70 и не е купено на старо.
    В София един обикновен тенекеджия сигурно изкарва нормална заплата и вероятно тя е сравнима с тази на един обикновен зъболекар, но комфорта на работа при единия и при другия са несравними. Да не говорим за рисковете от нараняване.
    Все пак при избор на работа парите са единия фактор, но другия е да си харесваш професията, защото ще прекарваш по 40 часа седмично работейки я и ако не го правиш с кеф, ще живееш не особено щастлив живот.
  • 6 Много проз

    8 0 Отговор

    До коментар #1 от "сервиз автоматици":

    Бегом в първи клас втория срок.Ако ремонтите са ти като правописа не се чуди,че кутиите ти седят в мазето.
  • 7 СОПОЛ

    11 0 Отговор
    забулекар, нашата, даговорите ,нопък , зъбулекъра, кустиумарчета ,подобре ,шолурума,опутреба, мисалта , мислехче ,,,,,,,,,,,АМИ КВО ДА КАЖА ТИ КАКЪВ СИ БЕ КЕРПИЧ НЕЕЕЕАМ ДУМИ
  • 8 KKKKK

    2 0 Отговор
    Хубаво е,когато пишете нещо да си сверите информацията.Първо Артур е от Вилнюс, Литва.Второ ако искахте да покажете наистина работата му и възкресението на едно БМВ по удачен е този клип.https://www.youtube.com/watch?v=esE8jut8Vvk .Надявам се че,автора търпи на градивна критика ;))
  • 9 ПРОСТО ГОСТ

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "сервиз автоматици":

    Синът ти наистина не става за зубулекар,пробвай го в сферата на ядрената енергетика или на работа в НАСА или ЦЕРН.Ама като хигиенист.
  • 10 Българинът е прост !!!

    0 0 Отговор
    Само да кажа че нищо не е да караш Panamera или нов Cayenne или друга нова кола в чужбина всеки кора нова кола и не му прави впечетление, там се борят за милиони за яхти не за коли.