14 Ноември, 2017 14:09 3 279 3

Джеръми Кларксън стана лице на авиокомпания

  • джеръми кларксън-
  • emirates

Британският телевизионен водещ Джеръми Кларксън стана рекламно лице на авиопревозвача Emirates. Известният журналист се снима в клип, посветен на новия дизайн на местата в първа класа, вдъхновен от салона на Mercedes-Benz S-Klasse.

Emirates представи същински пътнически каюти за най-претенциозните си клиенти на международното авиационно изложение в Дубай. Всяка от тях е оборудвана с кресло, което се трансформира в легло, кожена тапицерия, 32-инчов телевизор, безжични слушалки с активно гасене на околните шумове и сензорен панел на информационно-развлекателната система.

Всяко кресло може да се настрои в положение "Нулева гравитация", което "придава усещане за безтегловност и отпускане". Първите полети на самолетите Boeing 777-300ER с новите каюти от първа класа започват на 1 декември по маршрутите Дубай-Женева и Дубай-Брюксел.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 К.К.

    9 0 Отговор
    Само да не му дадат да пилотира.
  • 2 doe

    4 0 Отговор
    Интересно,ще е да видим как ще го пързаля по пистата :D
  • 3 вижся

    1 0 Отговор
    но може ли да дрифти е въпроса?