7 Декември, 2017 16:02 2 115 2

Конфликтът между Google и Amazon се задълбочава

  • google-
  • amazon-
  • конфликт

Известно е, че редица продукти на Google и Amazon са преки конкуренти и дрязгите между двата гиганта са неминуеми. Конфликтът обаче бе започнат от Amazon, който всячески се старае да игнорира конкурентните продукти. Заради тези номера Google от своя страна изгуби търпение и блокира достъпа до YouTube за продуктите на Amazon.

В момента той е недостъпен за теле приставката Fire TV и смарт колонките Echo Show. Политиката на Amazon обаче продължава да е твърда, доказателство за което е отказът за продажба на медиаплеърите Nexus Player и Chromecast, които са конкурентни на Fire TV. От технологичната схватка обаче най-губещи са потребителите.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гамена

    11 0 Отговор
    Боли ма грездея

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.