Last news in Fakti

21 Декември, 2017 10:31 5 625 4

Запознайте се с новата "градска" Scania

  • scania-
  • камион-
  • аварийни служби

След като от Scania показаха своите нови предложения за дълги разстояния и за строителството, сега от шведската марка демонстрираха и камион от т.нар. градска серия. Иновацията е предназначена за аварийните служби, а от Scania съвсем нескромно заявяват, че това е най-функционалната кабина на камион от този род.

Новите кабини са два вида - едноредна и двуредна, като във втория вариант хората в нея могат да са осем. Предлагат се и три различни височини на тавана, както и специална система kneeling, която сваля кабината с 10 сантиметра, когато камионът спре на място. Седалките и тяхното разположение могат да бъдат най-разнообразно конфигурирани, а като опция се предлага и безопасното огледало Scania City Safe Window.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 смърф

    14 0 Отговор
    Добро решение,сведено до функционалност за всяка градска среда
  • 2 tesla

    12 7 Отговор
    За града само електричество, всичко друго е бавна смърт. За дълги разстояния има още хляб в ДВГ, но в градовете камиони, микробуси, баничарки и дори леки коли на дизел трябва да се забранят не от 2030г., а от днес! Броят на онкоболните в България расте два пъти по-бързо в сравнение с Европа. Правете си сметката искате ли да умрете на 40 години в адски мъки, да не говорим за децата. Дори с много пари се купува само надежда, не и живот. Рака е нелечим, тръгне ли веднъж край, само може да се забави. Около него има изградена цяла индустрия - лекарства, хирургия, лечение... Ние като гражданско общество сме длъжни да изискваме това от "слугите" на народа, въпреки, че в моемента ние живеем като слуги! Силно се надявам хората да си влязат в ролята и да надраснат това в което 45 години тоталитаризъм ги е превърнало - овце.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Роман дизел

    2 1 Отговор
    Колко и убав дръгел да направят нема да ще шефо да си го кара.