Last news in Fakti

21 Декември, 2017 15:06 2 356 4

Linkin Park ще озвучават електрическите "мерцедеси"

  • mercedes-benz-
  • mercedes-amg-
  • linkin park

Американската група Linkin Park ще помага в създаването на звук за електромобилите на Mercedes-AMG, съобщава австралийското сп. Wheels. Целта е да бъде синтезиран шум, който да предупреждава пешеходците за приближаването на кола на ток.

Ролята на Linkin Park в процеса все още не е изяснена напълно. Според изпълнителния директор на Mercedes-AMG Тобиас Мьорс калифорнийските музиканти ще отговарят за "емоционалното звучене" на спортните модели.

Безшумното движение на електромобилите се превръща във все по-голям проблем в градовете, тъй като пешеходците не ги чуват. За целта в САЩ и Европа бяха предприети мерки за оборудването на колите на ток със системи, които генерират изкуствен звук като предупреждение.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 guest

    5 0 Отговор
    Няма ли да вземат Теди Джорджо да озвучава електричките(нали казват,че е голям озвучител )ако му мине насинения задник дотогава.
  • 2 Зорлем

    0 2 Отговор
    Тук сигурно може да се каже някаква плоска шега за самоубийството на единия от вокалите на Линкин Парк и "колаборацията" им с Мерцедес, но няма да се поддам на изкушението аз да я измисля...

    Коментиран от #4

  • 3 Милчо

    8 1 Отговор
    Сега БМВ ще вземат Наско ментата да озвучава тяхните електрички и ще изкъртят пазара .
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.