Last news in Fakti

2 Януари, 2018 11:14 9 279 3

Краш тест за €2.1 млн.

  • koenigsegg-
  • regera-
  • краш тест

Шведските автопроизводители винаги са били обсебени от безопасността и Koenigsegg не прави изключение въпреки нищожните тиражи на продукцията си. Компанията на Кристиан фон Кьонигсег публикува видео от изпитанията на най-скъпия модел в гамата Regera.

Освен на стандартната поредица от краш тестове суперхибридът с мощност 1 500 к.с. е подложен на проверка за здравина на каросерията от въглеродни нишки с... чук. Koenigsegg планира да произведе едва 80 бройки Regera, всяка с цена €2.1 млн.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 бегачка

    7 6 Отговор
    Неееееееееееее защооооооооооооо господииииии !!!!!!! Доживотен затвор за убийците на това произведение на изкуството !!!!
  • 3 Чичу Ади

    1 0 Отговор
    Тези мулета за краштестовете са калкулирани в цената на 80-те бройки, които ще продадат. Второ, в тези мулета, само шаситата са истински. Двигателя сигурно е от някоя Дачия. Вътре всички екстри са заменени от пластмасови панели. Никой не би си позволил да унищожи такъв автомобил, само заради някакъв сертификат за безопасност.