1 Февруари, 2018 13:54 4 899 2

Чували ли сте за този мини Land Cruiser?

  • toyota-
  • blizzard-
  • ld10
Чували ли сте за този мини Land Cruiser? - 1

Toyota е една от най-популярните марки в световен мащаб, но и японците имат модели, за които дори и не сте чували. Такъв автомобил, например е всъдеходът Toyota Blizzard.

този автомобил с висока проходимост е близък родственик на Daihatsu Taft. По-конкретно става дума за поколението LD10, което се явява нещо като мини Land Cruiser FJ40.

Автомобилът се произвежда за кратко - от 1980-а до 1984 година и се оборудва с един-единствен двигател. Моторът на Toyota Blizzard е дизелов четирицилиндров.

Агрегатът не разполага с турбо. Той е атмосферен с работен обем 2-2 литра. Toyota Blizzard е предназначено за експорт, но много рядко се среща извън пределите на Япония.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Джон Смит

    22 1 Отговор
    Хубава джипка за гората, вече не правят такива коли!
  • 2 Гошо

    16 3 Отговор
    Я, не само Мерцедес произвеждали УАЗки